Moderniin kuvataiteeseen erikoistuneen kuvataitelija Lindsey Wayn ”Shitty Teen”-näyttelyn ohella La Luz De Jesus Galleyssa, Los Angelesissa oli näyttelyn esilläoloaikana 5.2.2016 – 28.2.2016 nähtävissä myös toisen modernin kuvataiteilija ja myöskin Wayn hyvän ystävän, Jessicka Addamsin ”Please Stop Loving Me”-näyttely. Kuten myös Wayn teokset, Addamsin näyttävät, lapsekasta satukirjoista tuttua kuvitusta ja synkkää goottiromantiikkaa keskenään taidokkaasti yhdistelevät teokset, heijastavat aikamme vanhentuneita asenteita esim. mielenterveysongelmia kohtaan. Siinä missä Wayn ”Shitty Teen” on kuin lohduttava halaus itsensä kanssa kamppailevalle, ongelmaperheestä kotoisin olevalle nuorelle, ”Please Stop Loving Me”, on kertomus parisuhteesta, jossa toisena osapuolena on mielenterveysongelmista kärsivä henkilö.

>Addams ei ole kokenut tarpeelliseksi kertoa tarkkoja taustatietoja itse tarinansa pariskunnasta, koska näkee sen tarpeettomana: mielenterveysongelmat ja muut parisuhteeseen vaikuttavat tekijät koskettavat meitä kaikkia riippumatta sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta. Ja siinä hän on aivan oikeassa: abstrakteina tavallaan pysyvät teokset kertovat tarkasti, mutta silti jättävät suurimman osan tarinasta katsojan itsensä päättelyn varaan. Millaisen tarinan sinä näkisit mielessäsi, jos tiedossa olisi kahden aikuisen parisuhde, toisella vakavia mielenterveysongelmia ja toinen rakastaa ja pysyy vierellä uskollisesti vastoinkäymisistä huolimatta? Abstraktia tai ei, Addams tunnustaa, että enemmän tai vähemmän hänen taidenäyttelynsä rankka aihe perustuu häneen omiin kokemuksiinsa, joista yksi kaikista kivuliaimmista muistoista on taiteilijan joutuminen hyväksikäytön uhriksi nuorena naisena.