Haluaisitko luoda omaan kotiisi jotain uniikkia, joka saa sen erottumaan kaikista muista maailman kodeista? Luo kotiisi taidetta, joka kääntää katseet! Näyttävän taideteoksen tekeminen voi olla yllättävänkin helppoa ja voit helposti onnistua siinä, vaikka et olisikaan erityisen taiteellinen.

Taide on maailman paras tapa ilmaista itseään, ja eikö olisikin hienoa, että kotisi olisi paikka, jossa kädenjälkesi on läsnä? Tästä inspiroituneena olemme luoneet tämän artikkelin, jossa kerromme vinkkejä siihen, kuinka voit tehdä taidetta kotiisi helpolla tavalla. Lue ja inspiroidu!

Taidetta omaan kotiin

Pysyykö sivellin hyvin kädessä ja rakastat värejä? Laiteile kotiisi uusi tapetti maalaamalla! Voit käyttää pohjana joko valkoista seinää tai tapettia ja tehdä taidetta makusi mukaan. Maalaa vaikka kukkia, kädenjälkiä tai abrstraktia jälkeä!

  • Taiteile näyttävä taulu pour paint -tekniikalla

Jos et halua kajota suoraan seinään, voit koristaa seinää myöa omatekoisella taululla. Taulu on koko huoneen timantti, johon kaikki kohdistavat huomionsa. Pour paint -tekniikka on helppo taidetekniikka, joka sopii kenelle tahansa. Sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin kaataa maaleja suoraan kankaalle. Voilà, upea taideteos on valmis!

  • Tee upea makramee-seinävaate

Jos maalit eivät nappaa, mutta langat pysyvät käsissä, voit taiteilla seinällesi upean makramee-taideteoksen, joka vangitsee katseet taatusti!

  • Tuunaa vanhasta uutta

Joskus vanhalle voi antaa helposti uuden elämän. Voit saada vanhoja huonekaluja jopa ilmaiseksi ja pienellä pintaremontilla voit saada niistä huoneen näyttävimmän teoksen.